Перейти до основного вмісту

 Думала розказати як доказати у суді, що куплений товар навіть після рекламації може підлягати 100 % поверненню коштів. Та, це якось нудно.


Тому, розкажу про шахрайства.


Шахрайства бувають різні та зазвичай вони всі мають фінансову складову.
Розкажу про побутові.

Одного разу розбирала схему коли шахрайка з фейковим інтернет магазином пропонувала "жертвам" сплатити кошти у реальний інтернет магазин в якому вона придбала шубку. Врешті, винуватицею мала б стати реальна продавчиня, яка і не здогадувалась про схему. Таке шахрайство не надто популярне бо, тут невеликі кошти і реальна продавчиня може "закласти" при порушенні справи.

А от побутові шахрайства на мільйони виглядають більш цікавими. Тут одночасно в схемі грає декілька осіб. Кінцевою жертвою зазвичай виступає "зв'язковий" той, хто знайомить усіх з головним шахраєм користуючись своєю репутацією і становищем. Проблема в тому, що особа до останнього може не розуміти як так сталося. Врешті втрачає все: репутацію, друзів, майно...

У Оболонському районному суді Києва зараз і розглядається подібна справа. Але як завжди довго. І результат ми будемо знати не скоро...

Популярні дописи з цього блогу

  Про метро. Це певне чи не єдиний транспорт який я обожнюю, а ще трамвайчики... такі де ще є отє чух-чух.. Так от.. Бабусі та дідусі, які постійно беруться нізвідки та створюють натовпи, щезли.. принаймні ввечері. Людей, які катаються, умовно можна розділити на декілька категорій: 1. Гарновбрані, зачіска, макіяж і все таке. 2. Втомлені їдуть з роботи. 3. Випадково сюди потрапили. 4. Трохи безхатьки.. можливо просто так здаються.. 5. Люди з останніми айфонами. ~Люди з тринадцятьми/чотирнадцятими яблуками, куди ви їздите у метро?~ А ще тут стало темно, особливо загатковою станцією виглядає "Золоті Ворота", спробуйте, прокатайтесь)))
  Тема дня. Неділя. Сімейні хлопоти. Трошки відпочинок, трошки робота. Ловлю жабок, збираю квіти. Тихе мирне життя. Надвечір прилітає смска з погрозами. Слідом за нею шпигунське фото. Прошу пояснити. Відповідають, що розмова з цією людиною має нагадати про що мова. Зависла. Віндовс 95 на перезавантаженні. Такий секс пропав! Згадала. Справа про незаконну забудову берега річки в Броварському районі. Зусиллями "Сектор Життя" ті, хто захватив берег річки зробили прохід для бажаючих прогулятись берегом. Правда, надвечір це робити не бажано. Скоро буде детальне відео тих місць де "кабли" бажано зняти. http://www.sektorlife.info/.../rozkradannyazemlivodnohofo... Шпіонське фото у всій красі. Присилайте ще))
  Інколи і не таке побачиш у адвокатському світі