Перейти до основного вмісту

 Про зловживання владними повноваженнями або особистими зв'язками. Якщо справа не політична то, це може бути навіть непомітним. Якщо навпаки, рятує суспільний резонанс.

У справі по факту хуліганство, але суб'єктивно вбивство, сьогодні слухали клопотання про обрання міри запобіжного засобу п'ятьом обвинуваченим, які себе досі вважають невинно затриманими. Три роки.
Так от, нарешті учасники процесу мали змогу бачити ту саму маму, працівницю мінюсту та "добру подружку" голови Дубас. Агась..
Коли до будівлі суду прибула конвойна служба, ця панночка знервовано комусь телефонувала і скаржилась на обрання.. потім у приміщенні санітарної кімнати суду прийняла "на душу населення" прийшла в залу суду і почала вигукувати " а де докази", "у вас нема доказів" на що суд зробив їй логічне попередження.
Я не знаю як ця паняночка працює у Міністерстві юстиції і наскільки вона компетентна на займаній посаді але її поведінка говорить сама за себе...
Мене ж у цьому процесі звинуватили в тому, що через мої публікації і розповсюдження інфи про обвинувачених їм поступають погрози. Але пруфів у пацанів нема.
Отже, поки я тих красномовних не тегаю і імена їх досі не публікувала. На все є час. Їх адвокатам, яки постійно виступають проти судової хроніки, але уважно читають мої дописи " привіт" і подяка за пильність.
Адвокатам потерпілих і прокурорам наснаги у роботі.
У мене все на сьогодні побачимось у наступній серії цього дивовижного процесу з палкої любови двох подружок і одного сина з іншими хлопаками.
P.S. дана публікація є абсолютно суб'єктивною думкою і жодного стосунку до професійної діяльності не має.

Популярні дописи з цього блогу

  Про метро. Це певне чи не єдиний транспорт який я обожнюю, а ще трамвайчики... такі де ще є отє чух-чух.. Так от.. Бабусі та дідусі, які постійно беруться нізвідки та створюють натовпи, щезли.. принаймні ввечері. Людей, які катаються, умовно можна розділити на декілька категорій: 1. Гарновбрані, зачіска, макіяж і все таке. 2. Втомлені їдуть з роботи. 3. Випадково сюди потрапили. 4. Трохи безхатьки.. можливо просто так здаються.. 5. Люди з останніми айфонами. ~Люди з тринадцятьми/чотирнадцятими яблуками, куди ви їздите у метро?~ А ще тут стало темно, особливо загатковою станцією виглядає "Золоті Ворота", спробуйте, прокатайтесь)))
  Тема дня. Неділя. Сімейні хлопоти. Трошки відпочинок, трошки робота. Ловлю жабок, збираю квіти. Тихе мирне життя. Надвечір прилітає смска з погрозами. Слідом за нею шпигунське фото. Прошу пояснити. Відповідають, що розмова з цією людиною має нагадати про що мова. Зависла. Віндовс 95 на перезавантаженні. Такий секс пропав! Згадала. Справа про незаконну забудову берега річки в Броварському районі. Зусиллями "Сектор Життя" ті, хто захватив берег річки зробили прохід для бажаючих прогулятись берегом. Правда, надвечір це робити не бажано. Скоро буде детальне відео тих місць де "кабли" бажано зняти. http://www.sektorlife.info/.../rozkradannyazemlivodnohofo... Шпіонське фото у всій красі. Присилайте ще))
  Інколи і не таке побачиш у адвокатському світі