Перейти до основного вмісту

 Хочу нагадати про історію одних митців. Художників Києва і їх неймовірну історію життя. Фільм про яких зняла Ksenya Kravtsova. Дивовижно побачити мозаїки з гори, на вранішньому сонці візерунки неймовірно чудові.

Обов'язково подивіться цей фільм. Там багато емоцій!
UPD.
Зовсім не знала, що ця чудова пара Аіда Миколайчук і Володимир Мельниченко знову разом, на небесах. Земля їм пухом.
Їхня історія життя, як показова, про руйнування махінерією СРСР всього прекрасного, що могло бути.


Популярні дописи з цього блогу

  Про метро. Це певне чи не єдиний транспорт який я обожнюю, а ще трамвайчики... такі де ще є отє чух-чух.. Так от.. Бабусі та дідусі, які постійно беруться нізвідки та створюють натовпи, щезли.. принаймні ввечері. Людей, які катаються, умовно можна розділити на декілька категорій: 1. Гарновбрані, зачіска, макіяж і все таке. 2. Втомлені їдуть з роботи. 3. Випадково сюди потрапили. 4. Трохи безхатьки.. можливо просто так здаються.. 5. Люди з останніми айфонами. ~Люди з тринадцятьми/чотирнадцятими яблуками, куди ви їздите у метро?~ А ще тут стало темно, особливо загатковою станцією виглядає "Золоті Ворота", спробуйте, прокатайтесь)))
  Тема дня. Неділя. Сімейні хлопоти. Трошки відпочинок, трошки робота. Ловлю жабок, збираю квіти. Тихе мирне життя. Надвечір прилітає смска з погрозами. Слідом за нею шпигунське фото. Прошу пояснити. Відповідають, що розмова з цією людиною має нагадати про що мова. Зависла. Віндовс 95 на перезавантаженні. Такий секс пропав! Згадала. Справа про незаконну забудову берега річки в Броварському районі. Зусиллями "Сектор Життя" ті, хто захватив берег річки зробили прохід для бажаючих прогулятись берегом. Правда, надвечір це робити не бажано. Скоро буде детальне відео тих місць де "кабли" бажано зняти. http://www.sektorlife.info/.../rozkradannyazemlivodnohofo... Шпіонське фото у всій красі. Присилайте ще))
  Інколи і не таке побачиш у адвокатському світі